Elwood 550E HT

Nauti luonnonrauhasta. Älä häiritse luontoa. Aisti ympäristö aidoimmillaan. Sähkön pehmeä voima jättää tilaa keskustelulle ja läsnäololle

0
Henkilöä
0 m
Runkopituus
0 kn
Huippunopeus
0 NM
Toimintamatka

Entä jos aistisit kaiken?

Elwood-veneissä toteutuu intomme suomalaiseen käsityöhön, rakkautemme puusta rakentamiseen ja kiinnostuksemme hiljaiseen työntövoimaan.

Veneilylä kaikilla aisteilla

Yöpymismahdollisuus 1-2 hengelle. Päiväretkivene parhaimmillaan. Jokainen Elwood-vene tehdään tilauksesta ja käsityönä Suomessa, Kuopiossa. 

Nautinnolliseen veneretkeilyyn

Elwood 550e on pariskunnan tai pienen perheen kaunis päiväretkivene täydellisen rentouttavan veneilypäivän viettoon. Halutessa se voidaan varustaa myös tarjoamaan tilapäisen yöpymismahdollisuuden 1-2 hengelle. Erittäin kevyenä vene on helppo käsitellä ja traileroitavissa jopa jarruttomalla kevytkärryllä.

Usein kysytyt kysymykset

Elwood 550e HT -veneen toimintamatka 5 solmun nopeudella on noin 50 merimailia, eli noin 10h ajoaikaa. Nopeutta vähentäessä toimintamatka pitenee ja vastaavasti taas nopeutta nostamalla toimintamatka lyhenee. Veneeseen on kuitenkin mahdollista saada lisäakusto lisävarusteena, jolloin toimintamatkaa voidaan lisätä. 

Kaikissa Elwood-veneissä käytetään suomalaisen Oceanvoltin laadukkaita ja luotettavia sähkömoottoreita. Elwood 550e HT -mallissa on 8kW moottoriteho.

Yksinkertaisesti kytkemällä latauskaapeli veneeseen ja tavalliseen kotipistorasiaan (Suko). Latausjohdon pituuden voi valita tarpeen mukaiseksi.

Tyhjästä täyteen vakioakustolla ja vakiolaturilla Elwood latautuu n. 8 tunnissa. Valinnainen tehokkaampi laturi lyhentää latausaikaa, ja akuston kapasiteetin kasvattaminen vastaavasti pidentää. Periaatteellisena ajatuksena on se, että päivällä ajetaan, yöllä ladataan. Emme ole nähneet tarvetta automaailmasta tutulle pikalataukselle, eikä vesien äärellä juuri ole tähän mahdollisuuksiakaan tarjolla.

Mielikuva puuveneestä, joka vaatii joka kevät useita päiviä tai jopa viikkoja tilkitsemistä, hiomista ja lakkaamista, ei toteudu Elwoodin veneiden kohdalla. Rungon kaikki puuosat on kyllästetty ja pintakäsitelty (epoksoitu) täysin vesi- ja hörytiiviiksi. Näin rungon osissa ei tapahdu kosteuden vaihtelun myötä elämistä tai saumojen aukeamista. Pintakerroksena kaikissa osissa on laadukas UV-suojattu lakka tai maali, joka ei tarvitse muuta huoltoa, kuin puhtaana ja ehjänä pitämisen, aivan kuten lasikuituvenekin. Pintojen ajoittainen hoitokäsittely auttaa puhtaanapitämistä ja kiillon säilymistä, kuten lasikuituveneessä tai vaikkapa autossa. 

Elwood 550e HT alkaen 59 000€

(sis. alv 24%)

Pyydä tarjous!

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit pyytää tarjouksen omasta Elwood-veneestä. Vastaamme viestiisi aina viimeisitään kahden arkipäivän kuluessa.