Etsitkö elämyksellisiä veneilykokemuksia?

OTA YHTEYTTÄ!

Jutellaanko lisää?

Mikäli olet kiinnostunut oman Elwood-veneen tilaamisesta tai haluta tietää lisää toiminnastamme,  lähetä meille viesti oheisen yhteydenottolomakkeen avulla. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Voit myös olla suoraan yhteydessä sähköpostitse info@elwood.fi.

Yhteystiedot

Pasi Virnes

Perustaja, toimitusjohtaja

Pasi on Elwoodin visionääri, perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja. Tämä konetekniikan diplomi-insinööri on yhdistänyt Elwoodin brändissä veneilyharrastuksensa, lähes 20 vuoden kokemuksen mekaaniikkasuunnittelijana, suvussa kulkeneen rakkauden puurakentamiseen ja innostuksen hiljaiseen ja puhtaaseen sähköiseen voimantuottoon. Pasi vastaa Elwoodin venemalliston visuaalisesta ilmeestä ja teknisistä ominaisuuksista ja tekee myös kaikkia rakennusteknisiä töitä.

Jarmo Häkkinen

Pääsuunnittelija, veneenrakentaja

Jarmo on venealan rautainen ammattilainen vuosikymmenten kokemuksella teollisessa tuotannossa, käsityörakennuksessa ja suunnittelussa ja tuo nyt osaamisensa Elwoodin käyttöön pääsuunnittelijana. Tämän suunnitteluvelhon tietokoneelta tulevat varmuudella niin hydrostaattiset ja suorituskykylaskelmat, kevytrakenneoptimoinnit kuin detaljisuunnittelutkin, kaikki mitä tarvitaan uuden venemalliston suunnitteluun. Tarvittaessa myös käsityökalut tarttuvat varmuudella käsiin ja kauluspaita vaihtuu työtakkiin.

Ville Herukka

Veneenrakentaja

Ville on toiminut vuosia venealan yrittäjänä, erikoistuen pienten ja keskisuurien veneiden korjauksiin, rakennusmateriaalista riippumatta. Tämä kokemus toimii erittäin hyvänä pohjana myös uustuotannossa Elwood-veneiden parissa. Ville on pintakäsittelytuotteiden expertti ja tekee tinkimättömän hienoa ja viimeisteltyä jälkeä kaikilla materiaaleilla ja pinnoitteilla, niin vesilinjan ala- kuin yläpuolelle, ja sisätiloissa, valiten parhaat ja kestävimmät materiaalit ja pinnoitteet kohteen mukaan.

Timo Koistinen

Veneenveistäjä

Timo on toiminut vuosikymmeniä muottipuuseppänä rakennusteollisuudessa ja on intohimoinen puuveneharrastaja. Hän on rakentanut kymmeniä puuveneitä kevyistä soutuveneistä monitonnisiin moottoripursiin. Nyt hän tuo osaamisensa ja kokemuksensa Elwood-veneiden valmistukseen. Tämän miehen työskennellessä lastu lentää, puu taipuu ja saa halutut muodot nopeasti ja tarkasti.