Elwood 750E DC

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

0
Henkilöä
0 m
Runkopituus
0 kn
Huippunopeus
0 NM
Toimintamatka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elwood 750e DC kuljettaa isommankin perheen pidemmillekin seikkailuille!

Et ut inceptos libero consequat dolor. Litora maecenas montes dis pretium netus habitasse. Risus ridiculus ligula urna natoque cursus sem proin fusce quam. Ante vivamus montes nam gravida letius fusce parturient ultrices nisl at dictum. Nunc litora suspendisse magna dignissim porttitor pharetra lorem potenti quam feugiat. Sodales nulla porttitor augue ullamcorper amet facilisi. Natoque sollicitudin ligula non condimentum parturient. Sed nullam ac dolor potenti habitant consequat imperdiet feugiat id.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikissa Elwood-veneissä käytetään suomalaisen Oceanvoltin laadukkaita ja luotettavia sähkömoottoreita. Elwood 750e DC -mallissa on 13kW moottoriteho.

Elwood 750e DC -veneen toimintamatka 5 solmun nopeudella on noin 60 merimailia, eli noin 12h ajoaikaa. Nopeutta vähentäessä toimintamatka pitenee ja vastaavasti taas nopeutta nostamalla toimintamatka lyhenee. Veneeseen on kuitenkin mahdollista saada lisäakusto lisävarusteena, jolloin toimintamatkaa voidaan lisätä. 

Yksinkertaisesti kytkemällä latauskaapeli veneeseen ja tavalliseen kotipistorasiaan (Suko). Latausjohdon pituuden voi valita tarpeen mukaiseksi.

Tyhjästä täyteen vakioakustolla ja vakiolaturilla Elwood latautuu n. 8 tunnissa. Valinnainen tehokkaampi laturi lyhentää latausaikaa, ja akuston kapasiteetin kasvattaminen vastaavasti pidentää. Periaatteellisena ajatuksena on se, että päivällä ajetaan, yöllä ladataan. Emme ole nähneet tarvetta automaailmasta tutulle pikalataukselle, eikä vesien äärellä juuri ole tähän mahdollisuuksiakaan tarjolla.

Mielikuva puuveneestä, joka vaatii joka kevät useita päiviä tai jopa viikkoja tilkitsemistä, hiomista ja lakkaamista, ei toteudu Elwoodin veneiden kohdalla. Rungon kaikki puuosat on kyllästetty ja pintakäsitelty (epoksoitu) täysin vesi- ja hörytiiviiksi. Näin rungon osissa ei tapahdu kosteuden vaihtelun myötä elämistä tai saumojen aukeamista. Pintakerroksena kaikissa osissa on laadukas UV-suojattu lakka tai maali, joka ei tarvitse muuta huoltoa, kuin puhtaana ja ehjänä pitämisen, aivan kuten lasikuituvenekin. Pintojen ajoittainen hoitokäsittely auttaa puhtaanapitämistä ja kiillon säilymistä, kuten lasikuituveneessä tai vaikkapa autossa. 

Elwood 750e DC alkaen 110 000€

(sis. alv 24%)

Pyydä tarjous!

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit pyytää tarjouksen omasta Elwood-veneestä. Vastaamme viestiisi aina viimeisitään kahden arkipäivän kuluessa.