Elwood 950E MC

Nauti luonnonrauhasta isollakin seurueella. Aisti ympäristö aidoimmillaan. Sähkön pehmeä voima jättää tilaa keskustelulle ja läsnäololle.

0
Henkilöä
0 m
Runkopituus
0 kn
Huippunopeus
0 NM
Toimintamatka

Malliston lippulaiva

Hulppea matkavane, joka on kuitenkin keveytensä vuoksi traileroitavissa jopa sopivalla henkilöautolla.

Yön yli kestäviä seikkailuja

Elwoodin suurin venemalli, 950e Mid Cabin, sopii loistavasti pidemmille reissuille, sillä pitkän toimintamatkan lisäksi veneestä löytyy 6 vuodepaikkaa.

Elwood 950e Mid Cabin tarjoaa nimensä mukaisesti paljon tilaa ja mukavat nukkumapaikat

Malliston lippulaiva Elwood 950e MC kaksi makuukajuuttaa ja käyttökelpoisen sisäpentterin mahdollistava täysiverinen matkavene. Sen laaja avotila runsainen istuimineen tarjoaa isollekin seuruelle hulppeat puitteet nauttia luonnon rauhasta majesteetillisesti lipuen. 950e:llä voi suorittaa jopa yli 80 merimailin päivittäisiä siirtymiä ja autopilotti tekee matkan taittamisesta leppoisaa kaikille. Äärimmäisen keveytensä ansiosta jopa malliston suurin vene 950e on traileroitavissa riittävän vetokyvyn omaavalla henkilöautolla.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikissa Elwood-veneissä käytetään suomalaisen Oceanvoltin laadukkaita ja luotettavia sähkömoottoreita. Elwood 950e MC -mallissa on 20kW moottoriteho.

Elwood 950e MC -veneen toimintamatka 7 solmun nopeudella on noin 80 merimailia, eli noin 11h ajoaikaa. Nopeutta vähentäessä toimintamatka pitenee ja vastaavasti taas nopeutta nostamalla toimintamatka lyhenee. Veneeseen on kuitenkin mahdollista saada lisäakusto lisävarusteena, jolloin toimintamatkaa voidaan lisätä. 

Yksinkertaisesti kytkemällä latauskaapeli veneeseen ja tavalliseen kotipistorasiaan (Suko). Latausjohdon pituuden voi valita tarpeen mukaiseksi.

Tyhjästä täyteen vakioakustolla ja vakiolaturilla Elwood latautuu n. 8 tunnissa. Valinnainen tehokkaampi laturi lyhentää latausaikaa, ja akuston kapasiteetin kasvattaminen vastaavasti pidentää. Periaatteellisena ajatuksena on se, että päivällä ajetaan, yöllä ladataan. Emme ole nähneet tarvetta automaailmasta tutulle pikalataukselle, eikä vesien äärellä juuri ole tähän mahdollisuuksiakaan tarjolla.

Mielikuva puuveneestä, joka vaatii joka kevät useita päiviä tai jopa viikkoja tilkitsemistä, hiomista ja lakkaamista, ei toteudu Elwoodin veneiden kohdalla. Rungon kaikki puuosat on kyllästetty ja pintakäsitelty (epoksoitu) täysin vesi- ja hörytiiviiksi. Näin rungon osissa ei tapahdu kosteuden vaihtelun myötä elämistä tai saumojen aukeamista. Pintakerroksena kaikissa osissa on laadukas UV-suojattu lakka tai maali, joka ei tarvitse muuta huoltoa, kuin puhtaana ja ehjänä pitämisen, aivan kuten lasikuituvenekin. Pintojen ajoittainen hoitokäsittely auttaa puhtaanapitämistä ja kiillon säilymistä, kuten lasikuituveneessä tai vaikkapa autossa. 

Elwood 950e MC alkaen 199 000€

(sis. alv 24%)

Pyydä tarjous!

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit pyytää tarjouksen omasta Elwood-veneestä. Vastaamme viestiisi aina viimeisitään kahden arkipäivän kuluessa.