VENEILYÄ KAIKILLA AISTEILLA

Pitkäaikainen unelmamme, oma mallisto klassisen tyylikkäitä, hiljaisesti ja miellyttävästi sähkövoimalla kulkevia puuveneitä, on nyt saatavillasi. Elwood-veneissä toteutuu intomme suomalaiseen käsityöhön, rakkautemme puusta rakentamiseen ja kiinnostuksemme hiljaiseen työntövoimaan.

JOKAINEN VENEEMME ON PÄÄOSIN SUOMALAISESTA PUUSTA KUOPIOSSA KÄSINTEHTY, KESTÄVÄ JA KARISMAATTINEN YKSILÖ JONKA KYYDISSÄ KIIRE UNOHTUU JA TILALLE ASTUU VENEILYN NAUTINTO AIDOIMMILLAAN

Sähkön pehmeä voima jättää tilaa keskustelulle ja läsnäololle, niin matkakumppanin kuin ympäröivän luonnon kanssa.
Kutsumme sinut nauttimaan uudenlaisesta veneilystä, joka kutkuttelee kaikkeja aisteja sielua myöten.

boating is good for the soul

Tutustu Elwood 550e HT -veneeseen paremmin:

Yksilölliseen matkantekoon

Jokainen Elwood-vene tehdään tilauksesta ja käsityönä Suomessa, Kuopiossa. Tarkkaan harkittu muoto ja yksityiskohdat tekevät veneilystä juuri sinun näköistä.

Ympärivuotiseen harrastamiseen

Harrasta, varustele ja yksilöi venettäsi niin paljon kuin jaksat tai huolla se vain helposti talvisäilöön. Kun Elwood-vene on puhdas ja ehjä, se pysyy kunnossa vuodesta toiseen.

Luonnollisiin
retkiin

Luonto koetaan parhaimmillaan kaikilla aisteilla. Unohda ylimääräinen melu kotisatamaan. Sähkömoottorin ympärillä keskustelu sujuu ja jälkeen jää puhtaampi ympäristö.

Elwood 950e MC

Puun ja sähkön symbioosi

Otimme haasteen vastaan ja suunnittelimme mallistomme huipulle asuttavan matkaveneen, 950e MC:n. Alkuperäisestä unelmastamme tinkimättä onnistuimme luomaan kevyen kulkijan, jossa yhdistyvät klassisen kauniit sulavat linjat ja alansa paras puhdas teknologia. Veneen yhdeksän ja puolen metrin pituiseen runkoon mahtuvat kaksi makuukajuuttaa, keskikajuutta ja viihtyisän avotilan.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut oman Elwood-veneen tilaamisesta tai haluat tietää lisää toiminnastamme,  lähetä meille viesti oheisen yhteydenottolomakkeen avulla. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!